Loading...

Despre noi

Restaurant L'Arca

Despre Restaurant

Restaurant L'Arca este pozitionat intr-una din cele mai impresionante cladiri in orasul Constanta. Cladire construita in anul 1883 de catre architectul Pelopidas D. Couppa, stil romantic.

Despre Restaurant →

Concept

Mai creativ, mai rafinat. Restaurant L’Arca se reinventeaza. Fiecare zi este o noua experienta culinara. Restaurant L’Arca combina stilulurile casual dining & fine dining pentru a putea satisface fiecare client in parte.

Concept →

NUMAR LOCURI RESTAURANT
NUMAR LOCURI TERASA
PRODUSE MENIU RESTAURANT
PRODUSE MENIU BAR
Preparate
Angajati
>
Vizitatori
%
Clienti Multumiti

Concept

Evenimente
De la live cooking sau muzica live pana la  petreceri corporate sau lansari de carte. Toate aceste evenimente au un ingredient comun: calitatea.
Restaurant
"Excellent services means good people." Acesta este sloganul care ne reprezinta si ni l-am asumat intotdeauna. Fiecare zi este o noua experienta la Restaurant L'Arca.
TERASA
Locul perfect pentru a celebra orice zi de vara. Cocktail-uri racoroase sau bere la tap sunt armele perfecte pentru a face fata caldurii toride de vara.
Meniu
Ingrediente atent alese, proaspete si de cea mai buna calitate. O combinatie intre fine dining si casual dining ce te poarta intr-o super calatorie culinara.
Bar
Fiecare mancare trebuie asociata cu o bautura fina pentru a-ti rasfata papilele gustative. Cocktail-uri, vinuri alese, digestive, preparate din cafea si barmani profesionisti.
CUPTOR VATRA
Am calatorit din Napoli pana in Sicilia pentru a putea crea cele mai bune pizze italienesti. Cuptorul nostru pe vatra, insa, este cel mai bun ingredient din fiecare pizza.

RESTAURANT L'ARCA

TERASA
TERASA
RESTAURANT
RESTAURANT